Turun A - Kilta ylläpitää Pääskyvuorella Pääskyntupa-nimistä toimintakeskusta. Tässä päihteettömässä matalan kynnyksen toimintakeskuksessa järjestetään ryhmä-, harraste- ja virkistystoimintaa. Pääskyntuvalla voi viettää aikaansa vertaisten seurassa. Asiakkaiden käytettävissä ovat asiakastietokoneet ja päivän lehdet sekä toiminnallisia harrasteita, joita ovat ryhmätoiminnan lisäksi mm. retket, matkat, juhlat.

Pääskyntuvan päivätoimintakeskus on avoinna ma -pe 8:30 -16  ja lauantaina 9 -13. Toimisto avoinna  ma-to 9-14. Arkisin tarjoillaan aamupala klo 8:30-10 ja maittava kotiruokalounas klo 11:30-13. Kymmenen kappaleen aterialiput maksaa 20 euroa jäsenille.

Perjaitai ja lauantai-iltaisin on yhteiset päihteettömät illanvietot klo 17-21. Muutoin aukioloaikojen ulkopuolella järjestetään myös toimintaa, niitä voit seurata kotisivujen tapahtumakalenterista, kotisivujen kuvailmoituksista ja facebookista.

Elintarvikkeita jaetaan jäsenille kahtena päivänä viikossa. Pääskyntuvalla on mahdollisuus nauttia arkisin lämpimiä aterioita.

Tule syömään Kiltaan!
aamupala (kaikille 1€)
lounas (jäsenille 2,50€, muille 3,00€)
10 kerran ruokaliput 20€ (40€)!

paaskyntupa 1