Turun A-Killan toimintakeskuksissa on monenlaista puuhaa ja mukaan voi tulla monella tavalla. Erilaisia töitä on mm. keittiö- kahvila- siivous- piha- ja toimistotyöt. Suuri Turun A-Kiltaa työllistävä osa-alue on hävikkiruoan parissa tehtävä työ, johon kuuluu niin logistiikka, ruoan vastaanotto ja säilöminen kuin tietysti sen jakaminen. Hävikkiruokaan ja siihen liittyvään työhön voit tutustua paremmin täällä.

Vapaaehtoiset antavat tärkeää panosta Turun A-Killan työhön niin arkisessa aherruksessa kuin tapahtumissa tehtävän työn osalta. Kaikki vertaisryhmien vastuuohjaajat toimivat vapaaehtoisina ja kaiken kaikkiaan vapaaehtoisia on mukana toiminnassa satapäinen joukko.

Vapaaehtoistyöhön osallistuessa saa syödä ja juoda ilmaiseksi. Virkistyspäiviin ja Joulujuhlan kaltaisiin tilaisuuksiin ovat vapaaehtoiset myös erittäin tervetulleita. Ota yhteys Janinaan, jos vapaaehtoistyö Turun A-Killassa kiinnostaa.

Työkokeiluun päästäksesi on henkilön oltava työtön työnhakija. Työkokeilujaksot ovat kestoltaan 1-6kk. Työkokeilussa voi mitata omaa jaksamistasi jo saadun työkokemuksen pohjalta tai kokeilla muita sinua kiinnostavia työtehtäviä. Työkokeilu aloitetaan kartoittamalla henkilön toiveet ja voimavarat. Kokeilun aikana henkilön on työaikana mahdollista osallistua ryhmätoimintaan. Esimerkiksi Riippuvuusryhmään osallistuu moni työajallaan. Jatkopolkuja pohditaan työkokeilun aikana. Jos työkokeilu tuntuu sopivalta askeleelta, ota yhteys Jaanaan (hävikkiruoka-apu).

Turun A-Kilta toteuttaa toiminnassaan yhdenvertaisuuslakia, joka kieltää syrjinnän iän, etnisen tai kansallisen alkuperän, kansalaisuuden, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai seksuaalisen suuntautumisen perusteella. Kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaan.